Ploeg: M16. Meisjes tot 16 jaar. Ook Miniemen genoemd.

Geboortejaar: 2003 - 2004

Trainer(s): Gerd.

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

Di  17:30-19:00  St-Michielscollege Brasschaat
   Wo  16:00-17:30  Vordensteyn
   Vr  17:30-19:00  Vordensteyn

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2018 - 2019 staat hier.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 25 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere ploegen uit Vlaanderen, georganiseerd door het VHV tegen andere meisjesploegen tot 16 jaar (speelsters van geboortejaar 2003 en 2004). Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben nu hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 of 2 andere ploegen gespeeld, wat resulteert in 3 of 4 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 20 minuten.

Groepsfoto(s):