Ploeg: M19. Meisjes tot 19 jaar.

Geboortejaar: 2001 - 2002

Trainer(s): .

Trainingen:

Ploeg

Uur

Sporthal

Lidgeld: Meer informatie over de lidgelden voor het seizoen 2019 - 2020 staat op onze website hier.

Spel: Er wordt mee in een wekelijkse competitie gespeeld tegen andere ploegen uit Nederland. Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben hun volledige grootte. Er zijn twee helften van 30 minuten en de puntentelling loopt na de rust, verder.

VHV-competitie: Er wordt mee in een tornooi gespeeld tegen andere ploegen uit Vlaanderen, georganiseerd door het VHV tegen andere meisjesploegen tot 19 jaar (speelsters van geboortejaar 2000, 2001 en 2002). Er wordt over een volledig terrein gespeeld (20 X 40 meter) en de doelen hebben nu hun volledige grootte. Per tornooidag wordt er meestal tegen 1 of 2 andere ploegen gespeeld, wat resulteert in 1 of 2 wedstrijdjes. De wedstrijdjes duren 2 X 30 minuten.

Groepsfoto(s):