Het laatste sportieve treffen in de Beneleague competitie zal in het weekend van 30 en 31 maart plaats grijpen in de Antwerpse Lotto Arena. Om dit mee te organiseren zijn we op zoek naar Schotense helpende handen, die samen met vrijwilligers uit andere Antwerpse clubs, dit tot een geweldig feest zullen omtoveren.

De Final4 is de eindstrijd van de heren Beneleague handbalcompetitie. Deze Beneleague is een competitie tussen 6 Nederlandse en 6 Belgische ploegen, waarbij de vier hoogst gerangschikte ploegen (bekijk hier de huidige ranking) het in een beslissend weekend tegen elkaar opnemen. In 2019 en 2021 wordt deze Final4 in de Antwerpse Lotto Arena georganiseerd. In 2020 en 2022 zal deze in Rotterdam doorgaan.

zondag 24 maart: (H)Antbal evocatie op de grote markt

• We willen zoveel mogelijk HC Schoten leden aanwezig op de Antwerpse Grote markt tussen 10:30 en 13:00uur
  • Op de Grote markt wordt een groepsfoto genomen rond 12:00uur, nabij het standbeeld van Brabo
  • Voor en na de foto-shoot kan er gehandbald worden op 2 opblaasbare handbalvelden, vlak naar het standbeeld van Brabo
  • Hoe we hier naar toe gaan, hoor je weldra, maar hou alvast je agenda vrij!

zaterdag 30 maart: halve finales in de Lotto Arena

• We zoeken zeker 8 vrijwilligers (18 jaar en ouder) om te helpen met verschillende taken (o.a. inkom, controle, plaatsaanduiding, ...) tijdens 2 shifts (12:00-16:00uur en 16:00-einde)
  • We zoeken ook nog jeugdspelers (U12 en U14) om tussen de wedstrijden door korte oefenwedstrijdjes te spelen, als animatie (14:10u-14:25u en rond 15:15u, afhankelijk van mogelijke verleningen)
  • 14:00uur wedstrijd tussen nummer 1 en 4 uit de rangschikking
  • 16:30uur wedstrijd tussen nummer 2 en 3 uit de rangschikking
  • Kom je helpen, dan mag je gratis binnen!

zondag 31 maart: finales in de Lotto Arena

• 14:00uur troostfinale
  • 16:30uur finale
  • Kom je helpen, dan mag je gratis binnen!

Sponsoring van dit Final4 event in de Lotto Arena

Bent u geïnteresseerd om dit event te steunen via sponsoring? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Volgende mogelijkheden zijn er ter beschikking: LED-boarding, Vloerstickers, VIP-tickets (met parking), Publiekskaarten, fan activatie, interviewwand en programmaboekje. Prijzen variëren van 1500€ tot 7500€, afhankelijk van de gekozen formule. Een gedeelte van dit sponsorbedrag (bijna 50%) vloeit terug naar HC Schoten, als wij u mogen aandragen.

www.bnlhandball.com